Hei rakkaat lähettäjäni! 22.4.2015

Jälleen kerran tahdon kiittää teitä esirukouksistanne. Ilman niitä tämä työ ei olisi mahdollista.

Huhtikuussa pääsimme käymään Kosovon tiimin kanssa Albaniassa tutustumassa siellä tehtävään kyläyhteisötyöhön. Tiimi oli varsin vaikuttunut työstä. Saimme sieltä paljon eväitä. Matka meni oikein hyvin. Olen myös kiitollinen siitä, että oleskelulupahakemukseni (l. viisumi) on mennyt läpi. Hakemusta varten täytyy tehdä melkoisesti paperityötä, ja nyt olen tosi tyytyväinen, että asia on vuodeksi eteenpäin hoidossa.

Olen erittäin kiitollinen tulevasta viikon mittaisesta lomasta. Tarkoitus on matkata perjantaina ystäviä tapaamaan Bosniaan, sekä lomailla heidän kanssaan Sloveniassa. Suomesta on myös tulossa yksi ystävä mukaan. Käytän näin pois vanhoja kertyneitä lomia, ja saan tarvittavan breikin työhön, joka täällä on aina läsnä.

Toukokuussa pidämme kirkkokunnan johdolle ja paikallisille työntekijöille lastensuojelukoulutusta kolme päivää. Koulutus on äärimmäisen tärkeä, ja pyydän esirukousta sen puolesta, että oikeat ihmiset tulisivat paikalle, ja että Jumala pääsisi puhumaan heille asian tärkeydestä ja viemään koulutetut asiat käytäntöön.

Toukokuussa alkaa myös markkinointikampanja, jonka tavoitteena on hankkia 200 uutta kummia Balkanin lapsille. Olisi tosi hienoa, jos voisit olla mukana viemässä haastetta eteenpäin. Lähetän myöhemmin linkin haastekampanjaan.

Edelleen pyydän esirukousta Kosovon kummikohteen suunnitteluun. Suomalaisvahvistuksemme Mari on muuttamassa Suomeen, ja meidän olisi löydettävä hänen tilalleen sopiva paikallinen henkilö. Myös terveysvalistus- ja elämäntaito-oppitunnit tulee suunnitella, ja näihin tulee löytää hyvät materiaalit.

Kiitosaiheet: Hyvä koulutus Albaniassa, työluvan saaminen, tuleva viikon loma, terveys

Rukousaiheet: Uuden kummikohteen avaaminen Kosovossa, paikan löytyminen paikallisessa seurakunnassa, lastensuojelukoulutus, kampanja kummien löytymiseksi

Oikein ihanaa kevättä!