Rukouskokous

Rukouskokousta on pidetty tärkeänä seurakunnassamme. Kokous on vapaamuotoinen, johon voi osallistua vapaasti jokainen. Yleensä alussa keskustellaan vapaasti erilaisista arkisista- ja ajankohtaisista asioista. Rukouksen alkaessa esitetään esirukousaiheet, joita seurakunnalle on tullut, sekä muut rukousaiheet, joita rukouskokoukseen osallistujat esittävät. Järjestämme myös rukouskampanjoita, joista tiedotamme tarkemmin tapahtumat osiossa sekä lehdessä.

Tervetuloa rukoilemaan rukoushuoneelle kanssamme perjantaisin klo 18.00 alkaen.

Rukouskuva

Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa. (Fil 4:6-7)