Samalla viivalla

Päivi Järvinen | 13.9.2015 17.15

Kirjoittanut: Teresa Kuusisto

Room.3:23 ''Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla''

Jumala alkoi puhumaan minulle Pyhän Henkensä kautta, asiasta josta minun tulisi tehdä parannusta. Hän puhui siitä, kuinka olin ottanut tavaksi täysin vääränlaisen ajattelutavan, itseni vertaileminen muihin ihmisiin.  Kuinka monta kertaa ajattelin olevani huonompi kuin joku toinen uskova, sillä hän saattoi olla esim. Aktiivisempi käymään seurakunnan kokouksissa tai sitten olin parempi kuin joku toinen uskova, joka esim. Juoruili enemmän kuin minä. Tiesin, että uskovan ei tule tuomita vaan pitää kannustaa ja rakastaa. Kuitenkin osittain oman epävarmuuteni takia ( josta Jumala on hoitanut minua ) olin ottanut tavaksi vertailla itseäni muihin, ja luulin sen olevan ns. Sallittua kunnes Jumala puhui minulle. ''Kaikki ovat samalla viivalla, kaikki ovat syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla. Jokainen meistä on riippuvaisia Jumalasta ja hänen armostaan, jokainen meistä tarvitsee Jeesuksen veren puhdistavaa voimaa joka päivä, olit sitten pastori, seurakunnan keittäjä tai kotiäiti. Halusin jakaa tämän teille, jos teistäkin joku on syyllistynyt tähän, ymmärsin asian ja armosta sain tehdä parannusta. Ja tiedän että jos sinulla on tapa vertailla itseäsi muihin , Jumala tahtoo sanoa sinulle että, olet enemmän kuin arvaatkaan ja muistuttaa siitä että, Jumala ei katso ulkokuoreen vaan sydänmeen. Ja olemme kaikki samalla viivalla, kukaan ei ole toista parempi tai huonompi. Siunausta.

Ei kommentteja "Samalla viivalla"

Kommentoi "Samalla viivalla"

Antamaasi sähköpostiosoitetta ei julkaista sivustolla.

Anna osoite täydellisessä muodossa (esim. http://www.oma-osoite.com)

Haluan saada tiedon uusista kommenteista antamaani sähköpostiosoitteeseen.

_  _      ___     ______    _    _    ______
 | \| ||   / _ \\  |      \\ | || | || |      \\