Uutiskirje 17.02.2020

Hei rakkaat kannattajani!

Toivottavasti teille kuuluu hyvää! Ensiksi tahdon kiittää kaikista esirukouksista. Ne ovat tosi tärkeitä.

Minulle kuuluu oikein hyvää. Olen todella onnellinen opinnoistani Iso Kirja -opiston maisterilinjalla. Olen päässyt sisälle Raamattuun ihan uudella tavalla. Nyt keväällä opiskelen johtajuutta, pastoraalityötä ja seurakuntahallintoa, etiikkaa ja lainsäädäntöä. Ne palvelevat loistavasti omaa tehtävääni mm. seurakunnan hallituksessa. Ammennan tietoa todella innokkaasti.

Opintojen ohessa toimin edelleen monissa tehtävissä seurakunnassani sekä Fidassa Balkanin kummilapsityön koordinaattorina. Maaliskuussa seurakuntamme järjestää tapahtuman "Ole meille armollinen" yhteistyössä Agricolan luterilaisen kirkon kanssa. Tapahtumaan on tulossa puhujiksi Carter ja Teresa Conlon New Yorkista. He ovat David Wilkersonin työn jatkajia. Olen mukana ydintiimissä järjestämässä tapahtumaa, ja olemme kokeneet kulkevamme ennalta valmistetuissa teoissa. On hienoa nähdä, miten kaikki tahot ovat esimerkiksi tulleet mukaan ilmaiseksi: Conlonit kustantavat kaikki kustannuksensa itse ja Agricolan kirkko tarjoaa tilat ja tekniikan ilman veloitusta jne. Uskomme, että Jumala tahtoo tehdä jotain uutta Suomessa, ja rukouksemme on, että tämä tapahtuma voisi olla sille jonkunlainen lähtölaukaus. Torstaipäivä on seurakuntien vastuunkantajille ja vapaaehtoisille tarkoitettu, ja siihen pitää ilmoittautua: www.olemeillearmollinen.com. Perjantaina on avoin yleisötilaisuus. Naisten brunssi lauantaina on valitettavasti jo täynnä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Balkanille kuuluu hyvää. Nuoria on tullut Banja Lukassa uskoon, ja nyt alkaa heidän opetuslapseuttaminen. Pyydän siihen esirukousta. Pyydän muutenkin esirukousta noiden pikkuisten seurakuntien puolesta. He elävät esirukouksesta. Työ ja elämä on raskasta, ja ihmisten on vaikeaa löytää elävä Jumala kaiken uskonnollisuuden keskellä. Muistetaan myös kummilapsia, että he voisivat saada hyvät avaimet elämäänsä kummiohjelmasta. Pyydän esirukousta myös Kosovoon järjesteillä olevan Kairos-kurssin puolesta.

Kiitosaiheet:

opinnot
uskoon tulleet nuoret Banja Lukassa
Rukousaiheet:

opinnot
Ole meille armollinen -tapahtuma
uskoon tulleiden nuorten opetuslapseuttaminen
Kosovon Kairos-kurssi

Lämpimin yhteistyöterveisin, Sina

Fidan kummilapsityöhön voi tarkemmin tutustua osoitteessa www.tulekummiksi.fi