2.3.2019

Hei!

Lämmin kiitos taas kaikista esirukouksista! Vuosi on alkanut hyvin. Tammikuussa olin Kosovossa pitämässä Kairos-kurssia. Oli aivan ihanaa keskittyä Raamatun punaiseen lankaan eli evankeliumin levittämiseen kaikkialle yhdessä rakkaiden kosovolaisten kanssa. Oli aivan mahtavaa saada viettää kaksi viikkoa Kosovossa ja nähdä kaikkia rakkaita ihmisiä. Kosovon seurakunta elää jatkuvissa jännitteissä, sillä islamin puristus maassa on kova. Kiitos, että muistat maata ja sen kansaa rukouksin!

Helmikuussa olen keskittynyt vuosiraportteihin. On hienoa lukea niistä, että työ menee eteenpäin niin Balkanilla kuin Aasiassakin.

Tällä hetkellä valmistan saarnaa, jonka tulen saarnaamaan kotiseurakunnassani 17.3. Aiheenani on Jumalan unelma kaikista kansoista. Kiitos, että muistat sitä rukouksin!

Maaliskuussa keskityn Pohjois-Korean EU-rahoitteisen hankkeen loppuraportointiin. Huhtikuussa on edessä kummilapsityön vuosikirjeet kummeille, ja sen jälkeen lähden vuosittaiselle seurantamatkalle kummikohteisiin Albaniaan ja Bosnia-Hertsegovinaan. Tarkoitus on osallistua samalla matkalla myös Balkanin pastoreiden tapaamiseen Sarajevossa.

Olen lupautunut sijaistamaan nyt keväällä Fidan talouspäällikköä tilintarkastuksessa sekä kehitysyhteistyön vuosiraportin talousosion kokoamisessa. Tämä kiire asettuu touko-kesäkuulle.

Pohjois-Koreassa on tällä hetkellä valtava ruokapula, joka johtuu kuivuudesta ja satomenetyksistä. Kerroin tästä joulukuun vierailullani. Olemmekin aloittaneet katastrofikeräyksen Pohjois-Korean kärsivän kansan hyväksi. Jos haluat osallistua, voit tehdä sen ao. linkistä. Lahjoitukset ohjataan ruoka-apuun köyhälle kansalle.

Lämmin kiitos kaikista esirukouksistasi Pohjois-Korean ja Balkanin lasten puolesta!

Sinua siunaten, Sina

Pohjois-Korean ruokapula - Fida

Lahjoita ja auta nälkäkatastrofin partaalla eläviä pohjoiskorealaisia! Pohjois-Koreassa on meneillään pahin ruokapula vuosikymmeneen. Viime kesän ennätyksellisen kuivuuden ja sitä seuranneiden rankkasateiden seurauksena viimevuotinen sato jäi hyvin heikoksi.
www.fida.info

Fidan kummilapsityöhön voi tarkemmin tutustua osoitteessa www.tulekummiksi.fi