Uutiskirje 11.11.2019

Hei!

Tässä pitkästä aikaa kuulumisia nettisivuille

Hei rakkaat kannattajani!

Viimeksi pyysin teiltä esirukousta koskien johdatusta syksylle, ja minulla on ilo kertoa, että rukouksiin on vastattu. Päädyin Iso Kirja -opiston maisteriohjelmaan opiskelemaan. Samalla teen edelleen Fidalle työtä muutaman päivän kuukaudessa koordinoiden Balkanin kummilapsityön hankkeita. Samalla toimin aktiivisesti seurakunnassani mm. hallituksessa ja lähetystoimikunnan vetäjänä.

Opinnot on alkaneet todella hyvin. Käyn kerran kuukaudessa Keuruulla yhden viikonlopun. Viikonloput ovat täynnä lähiopetusta. Tällä hetkellä opiskelen sosiaalista oikeudenmukaisuutta, tieteellistä kirjoittamista ja kristillistä maailmankuvaa. Keväällä on vuorossa johtajuuden, hallinnon ja etiikan sekä pastoraalityön kurssit. Olen erityisesti nauttinut siitä, että olen saanut tutkia syvemmin monia kokonaisuuksia. Siihen ei työelämässä ole aikaa. Fidassa olen käynyt pari kertaa kuussa.

Olen todella kiitollinen opiskelusta, joka mahdollistui aikuiskoulutuksen tuella. Samalla saan tehdä asioita, joita todella rakastan, kuten huomenna olen menossa puhumaan lähetyslinjalaisille, ja parin viikon päästä saarnaan omassa seurakunnassani.

Balkanin työhön kuuluu hyvää. Bosniassa järjestettiin suurkokoukset Nick Vujicicin ympärille. Hän on "Elämä ilman raajoja" järjestön perustaja ja puhemies. Tilaisuudet olivat täynnä ja ne televisioitiin. Rukoillaan, että kylvö tuottaa hyvän sadon.

Tulen kertomaan lisää Balkanin kuulumisia 22.12. klo 18. Nähdään silloin!

lämpimin terkuin Sina

Kiitosaiheet: Hyvät evankeliointitilaisuudet Bosniassa, antoisat opiskelukurssit ja Jumalan selkeä johdatus
Rukousaiheet: Joulun ajan kokoukset kummikohteissa ja jälkihoito Bosniassa

Fidan kummilapsityöhön voi tarkemmin tutustua osoitteessa www.tulekummiksi.fi