Hei!
Kiitos paljon esirukouksistasi! Syksyni on ollut todella vauhdikas ja mielenkiintoinen. Olemme saaneet paljon rukousvastauksia, mutta myös uusia haasteita on noussut.
20.11. oli lasten oikeuksien päivä, ja kirjoitin siihen liittyen Itä-Euroopan lasten tilanteeseen kantaa ottavan blogitekstin Fidan sivuille. Sen voi käydä lukemassa seuraavasta linkistä:
Uskon, että Jumalan sydän itkee kärsivien lasten puolesta. Jumalan sana on täynnä Isän sydämen sykettä kärsivien ja alas painettujen puolesta. Meidän kristittyjen on tärkeää seistä näiden ihmisten rinnalla. Uskon, että kun annamme niille, joilla ei ole mitään mahdollisuutta maksaa meille takaisin, se miellyttää Jumalaa suunnattomasti, sillä tämä toimintamalli on Hänen toimintamallinsa. Emme koskaan pysty maksamaan Hänelle takaisin sitä, mitä Hän on tehnyt meidän puolestamme.
Kuten mainitsin, syksy on ollut kiireistä aikaa. Lokakuussa olin mukana kolmessa konferenssissa: Helluntaiherätyksen syyspäivillä, Evankelisen Allianssin järjestämässä Hope for Europe -konferenssissa Tallinnassa ja Fidan Euroopan lähettipäivillä Espanjassa. Syyspäiviltä mieleen jäi seurakuntien haastava tilanne Suomessa. Hope for Europe – konferenssista mieleen jäi päällimmäisenä Europe without Orphans (Eurooppa ilman orpoja) -liikkeen kokemus Ukrainasta, jossa eräs pastori oli alkanut adoptoimaan orpoja, ja tämä toimintamalli oli levinnyt aaltoliikkeen tavoin ympäri maata. Nykyään orpojen määrä on todella alhainen Ukrainassa. Samainen liike toimii eri tavoin ympäri Eurooppaa. Rukoilemme, että miten Fida tai Suomen seurakunnat voisivat olla tässä mukana.
Lähettipäiviltä jäi mieleen ilmapiiri, jossa Jumala luo jotain uutta. Ilmassa on selvästi uudistusta. Jumala on tekemässä jotain ihan uutta näinä lopun aikoina. Se piristi itseäni.
Nyt tulevina kuukausina edessä on Kosovon Kairos-kurssi tammikuun lopussa sekä paljon Pohjois-Korean työn raportointia. Kiitos, että muistat työtä rukouksin!
Tulen vierailulle seurakuntaan taas 27.12. kertomaan kuulumisia. Tervetuloa kuulolle! Nähdään sitten!
❤ Sina